Warning: Creating default object from empty value in /customers/3/8/4/schoonheidsinstituutgilis.be/httpd.www/wp-content/themes/dejavu/framework.php on line 513 Skin Rejuvenation via VPL

Skin Rejuvenation via VPL

Huid verjonging (Skin Rejuvenation) via Energist UltraPlus- VPL™

Deprecated: Non-static method mysiteQuotes::blockquote() should not be called statically in /customers/3/8/4/schoonheidsinstituutgilis.be/httpd.www/wp-includes/shortcodes.php on line 343

Naarmate de jaren vorderen, veroudert onze huid onder meer door de UV-straling van de zon en door de afnemenede aanmaak van collageen. Als gevolg hiervan zien we dat de huid haar elasticiteit verliest, rimpels verschijnen en rode bloedvaatjes en pigmentvlekken ontsieren de huid. Tóch willen we graag zo lang mogelijk een gezonde en jeugdige uitstraling behouden. De lichtflitstherapie van Energist zal U weer een frissere en jongere uitstraling geven.

Tevens kan deze behandeling ook gebruikt worden als behandeling tegen:

  • Acné
  • Couperose
  • Pigmentvlekken

Hoe werkt Skin Rejuvenation (huidverjonging) via VPL?

De veilige intense lichtenergie van Energist wordt in de huid omgezet in warmte-energie. Dit geeft een prikkel aan de huidcellen, aan de zogenaamde fibroblasten, die als reactie nieuwe collageen en elastine aanmaken. De behandeling geeft excellente resultaten op gelaat, hals, decolleté en handen. Door de aanmaak van nieuw collageen vervagen rimpels en wordt de huid terug voller en steviger.
Ook kleine huidverkleuringen en verwijde bloedvaatjes op het gelaat, hals, decolleté en benen zullen verminderen of verdwijnen met de Energist-behandelingen.
Resultaten zijn reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn gemiddeld 3 à 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Credits: Viviane de Pauw, Belgium

Credits: Viviane de Pauw, Belgium

Credits: Viviane de Pauw, Belgium

Wat maakt de Energist UltraPlus de beste van de lichttechnologie?

Door het unieke VPL-systeem bevat elke flits een reeks van micropulsen waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van de huid.
Zo kan er met hoge energie gewerkt worden zonder gevaar. Een huidverbeterende behandeling met Energist is absoluut veilig en een weldaad voor elke huid.

Zijn er voorzorgsmaatregels nodig?

Het is zeer belangrijk dat de huid niet zongebruind is voor en tijdens de behandelingen met de Energist. Anders zal het licht door het pigment van de huid geabsorbeerd worden, waardoor de behandeling onaangenaam wordt en veel minder effectief. Tevens ontstaat de kans op bijwerkingen. Het is aan te raden een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken tot enkele weken vóór de behandeling.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is niet pijnlijk, meestal wordt niet meer dan een lichte prikkeling gevoeld, gevolgd door een warmtegevoel dat enkele minuten aanhoudt.

Wat kan men verwachten?

Aan het eind van het behandelingsprogramma zal Uw huid elastischer en gladder zijn en er frisser en egaler uitzien.

Energist UltraPlus Skin Rejuvenation via VPL: Een veilige en efficiënte methode voor huidverbetering

Skin Rejuvenation met VPL (huidverjonging)

Skin Rejuvenation gelaat

Prijs: 88.50 euro

Skin Rejuvenation gelaat en hals

Prijs: 138.50 euro

Skin Rejuvenation decolleté

Prijs: 93.50 euro

Huidverbetering gelaat of decolleté

Behandeling Couperose

Prijs: 48.50 euro

Pigmentvlekken

Prijs: 58.50 euro

Behandeling Acné- grove poriën

Prijs: 78.50 euro
(Huidverbetering met de VPL kan ook op het lichaam)

Maak de juiste beslissing en laat je verwennen bij Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis

Deprecated: get_settings is verouderd sinds versie 2.1.0. Gebruik in plaats daarvan get_option(). in /customers/3/8/4/schoonheidsinstituutgilis.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4777