Warning: Creating default object from empty value in /customers/3/8/4/schoonheidsinstituutgilis.be/httpd.www/wp-content/themes/dejavu/framework.php on line 513 Permanente ontharing via VPL

Permanente ontharing via VPL

Permanente ontharing via Energist UltraPlus- VPL™

Permanente ontharing via Energist UltraPlus- VPL™


Ben je op zoek naar permanente/defintieve ontharing in Hasselt (Limburg)? Dan ben je bij Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis op het juiste adres! Definitieve ontharing is nu gemakkelijker dan ooit met de Energist UltraPlus VPL. Zowel vrouwen als mannen kunnen last hebben van overbeharing op bepaalde plaatsen. Stoor u niet langer aan die behaarde rug, oksels, bovenlip of bikinilijn. Kom bij ons langs voor een behandeling met de Energist UntraPlus VPL en je zal er voor goed verlost van zijn.

 

 

 

Permanente/definitieve ontharing

Wij beschikken over ons eigen Energist UltraPlus VPL toestel in ons instituut en zijn niet afhankelijk van derde partijën. Bij Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis kan je dus altijd terecht voor een behandeling permanente ontharing of huidverjonging via VPL.

Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit!
Naast permanente ontharing kan dit toestel ook worden gebruikt om de volgende behandelingen uit te voeren (klik op de link voor meer informatie):

 

Hoe werkt het precies?

De Energist UltraPlus ™ produceert lichtflitsen die worden geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de haarfolikkels vernietigen. Geleidelijk zullen deze haartjes verdwijnen.

De behandeling heeft uitstekende resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikini, rug, borst en buik.
Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 5 à 8 sessies. Na deze sessies ben je voorgoed verlost van vervelende haren. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 4 en 12 weken.

Kunnen alle haar- en huidskleuren behandeld worden?

Haren dienen pigment (kleur) te bevatten en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, verwijdert de Energist UltraPlus™ ook haren met weinig pigment.

Wat is een proefshot/Demonstratie en waarom is het nodig?

Er zijn talloze instituten die valse of misleidende informatie op hun website plaatsen over permanente ontharingstoestellen. Om verzekerd te zijn dat u niet misleid wordt, is het raadzaam dat U zowel bij ons en bij andere instituten een testbehandeling laat uitvoeren. Zo kan U het beste vergelijken welk apparaat het meeste resultaat en kwaliteit bied en dit zonder uw huid te beschadigen.

Pas op met goedkope tarieven!

Laat U niet misleiden door heel goedkope tarieven. De meeste goedkope ontharingstoestellen geven niet genoeg energiewaarde per cm², zodanig dat U veel meer behandelingen gaat nodig hebben om toch de gewenste hoeveelheid haar te kunnen verwijderen, en dus ook veel meer zal moeten betalen dan wat men had voorgenomen.

Het toestel in ons instituut, de Energist UntraPlus VPL, is het tweede beste toestel op de markt met een verzekerde energiewaarde van max. 51 joules/cm². Deze hoge en constante waarde zal er voor zorgen dat u minder behandelingen moet ondergaan en dat u een beter resultaat zal hebben.

Hoeveel behandelingen moet ik ongeveer ondergaan?

Vele andere instituten beweren dat bij 3 of 4 behandelingen de haargroei zal verdwenen zijn. Er bestaan geen methodes die sneller werken dan een gemiddelde van 5 tot 8 behandelingen. Uiteraard kan U zelf de behandelingen stopzetten wanneer het voor U acceptabel is.

Opgelet met Garantiecertificaat!
Garanderen dat er nooit meer haar groeit op het behandelde gebied is niet mogelijk. Er zijn helaas op onze huid duizenden haarfollikels die in later stadium wakker kunnen worden door hormoonverandering zoals puberteit, menopauze of zwangerschap, bepaalde medicijngebruik, hormonale stoornissen zoals hirsutisme, enz…Bij mannen zal dit vaker voorkomen omdat zij meer testosteron in hun lichaam hebben.
Het zal echter nooit meer dezelfde dichtheid hebben als voorheen, want de meerderheid van de haartjes zullen zijn uitgeschakeld (omdat die al bestonden tijdens de behandelperiode). Dus het kan gebeuren dat u na een paar jaar een ‘onderhoudsbeurtje’ nodig heeft.

Voorzorgsmaatregelen

Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of met hars. Scheren of knippen mag wel. Ook dient de zon en de zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken vóór elke behandeling tot een week na elke behandeling.

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen per behandeling. Voor een correcte prijsofferte kom je best langs voor een gratis intake gesprek. Afhankelijk van je haarkleur, huidtype en het te behandelen lichaamsdeel bepalen wij hoeveel het precies zal kosten per behandeling.

Permanente onharing met de Energist UltraPlus- VPL™

Onderstaande VPL prijzen zijn enkel een aantal richtprijzen. Het is afhankelijk van persoon tot persoon. Kom gerust eens langs voor een gratis consult.

Consult met proefshot

Prijs: 15 euro

Bovenlip

Prijs: 48.50 euro

Kin

Prijs: 48.50 euro

Wangen

Prijs: 75.50 euro

Achterkant nek

Prijs: 75.50 euro

Hals

Prijs: 88.50 euro

Oksels

Prijs: 88.50 euro

Bikini sliprand

Prijs: 93.50 euro

Onderarmen

Prijs: 150 euro

Onderbenen

Prijs: 170 euro

Andere lichaamsdelen

Contact opnemen

Bezoek ook onze landingspagina over permanent ontharen in Hasselt

Maak de juiste beslissing en laat je verwennen bij Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis

Deprecated: get_settings is verouderd sinds versie 2.1.0. Gebruik in plaats daarvan get_option(). in /customers/3/8/4/schoonheidsinstituutgilis.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4777