Welkom

Welkom bij Schoonheidsinstituut Gilis! Bij ons kan je terecht voor pure verwennerij van jong tot oud.


Hallo, mijn naam is Kristien Gilis. Naast professioneel schoonheidsspecialiste en esthetisch deskundige ben ik ook zaakvoerster van Schoonheidsinstituut en Hairstyling Gilis. Bij ons kan je terecht voor heel wat behandelingen: gelaat- en lichaamsverzorging, make up, gespecialiseerde voetverzorging, massages, permanente ontharing via VPL, Skin Rejuvenation (huidverjonging), andere anti Age behandelingen. In ons instituut is er ook een zalige infraroodsauna en een zonnebank waar je gebruik van kan maken.

Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis is een uniek salon. Wat maakt ons zo uniek? Wij hebben alles onder een dak! Volledige verzorging voor het lichaam maar ook een volledig uitgerust kapsalon. Voor een mooie coupe kan je dus ook bij ons terecht: van brushing of een mooie volle watergolf tot een snit, permanent, kleuringen. Zelfs voor een mooi feestkapsel ben je hier op de juiste plaats!

 

Wij zijn continu bezig met nieuwe technieken te leren om zo onze praktische kennis te verbeteren en onze klanten zo goed mogelijk te laten genieten.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij ons.

Ingang en parking opzij van het gebouw


Foto’s Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis

Maak de juiste beslissing en laat je verwennen bij Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis

Wil jij kans maken op een Valentijn arrangement voor 2?

Neem deel aan onze Valentijnsactie: like onze pagina, deel deze actie en maak kans op arrangement voor twee.
Meer uitleg over arrangement op onze facebook pagina:http://www.facebook.com/SchoonheidsinstituutGilis