Warning: Creating default object from empty value in /customers/3/8/4/schoonheidsinstituutgilis.be/httpd.www/wp-content/themes/dejavu/framework.php on line 513 Energetix magneettherapie

Energetix magneettherapie

Pijn verlichten via Energetix magneettherapie

Magnetisch veld

Het magnetische veld van de aarde, dat invloed heeft op alle levende wezens, is de laatste 500 jaar aanzienlijk gedaald en is nu slechts 0.5 gauss. Ons leven in betonnen huizen, auto’s, treinen, vliegtuigen, etc. reduceren ook het effect van het natuurlijk magnetisch veld van de aarde. Een ander verstorende factor is de elektrosmog veroorzaakt door computers, radio’s, TV’s, magnetrons, mobiele telefoons, etc. De kracht van het aardmagnetische veld beweegt niet alleen de naalden van een kompas. Het speelt ook een belangrijke rol bij alle lichaamsprocessen en is dus belangrijk voor onze gezondheid. Doordat de wetenschappers zich hiervan aan het eind van de jaren zestig bewust werden, begonnen ze het biologische effect van magnetische velden op het menselijke lichaam verder te bestuderen. Op dit moment bestaat er een rijkdom aan belangrijke kennis over het fundamentele belang van magnetische kracht voor onze gezondheid. Op basis van deze kennis en vele ervaringen vanuit de praktijk is er een verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden van magneet therapie ontwikkeld.

Energetix sieraden

Verkrijgbaar bij Schoonheidsinstituut & Hairstyling GilisDe Duitse firma Energetix heeft magnetische armbanden en andere sieraderen met kleine sterke Neodymium magneten ontwikkelt en hier zijn ze heel goed in geslaagd. Doordat de magneten heel klein zijn is het mogelijk geworden om ze op een praktisch onzichtbare manier in sieraden te verwerken. De sterkte van de gebruikte magneten is meestal 1200 Gauss. Neodymium verliest slechts 1 % van zijn kracht in 100 jaar. De magneten zijn zo krachtig dat ze zelfs door uw kleding heen werken. De magneet beïnvloedt uw bloedcirculatie, hoe meer bloed er stroomt door het magneetveld des te groter zullen de effecten zijn. De bloedcirculatie is het best in de pols en de hals, daarom werken armbanden en kettingen ook zo goed. Het kan geen kwaad meerdere sieraden tegelijk te dragen. De gebruikte materialen zijn: koper, goud, rhodium en stainless steel. Het is af te raden om magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft of zwanger is. Je kan er dus vanuit gaan dat deze magneten zeer heilzaam zijn voor de mensen!

Werking Energetix

Het bloed neemt de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan terecht en geeft de rode bloedlichaampjes een “ Energy boost”. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelfgenezende vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, en pijnverlichting wordt ervaren.
De sieraden van Energetix helpen tegen:

  • Migraine / hoofdpijn
  • Depressies
  • Slaapstoornissen
  • Algemene pijnen (rug ,schouder, ..)
  • Doorbloedingstoringen
  • Reuma (artritis, artrose, …), gewrichtspijnen
  • Ontstekingen
  • Spierstijfheid
  • Stress

Koper in de sieraden

Sommige ENERGETIX magnetische armbanden bevatten koper. Dit geeft vooral voordeel voor mensen met reumatische klachten. Recent onderzoek heeft laten zien dat reuma beter en effectiever kan worden behandeld met de hulp van koper en zink. De combinatie van een magneetarmband met koper en magneten geven een dubbel effect. Het koper van de armband wordt afgegeven door transpiratie en komt op de huid en wordt geabsorbeerd in de bloedbaan. De magneet zorgt voor een beter circulatie en voert de afvalstoffen af. Veel mensen schrikken ervan dat hun arm door de armband licht groen verkleurt. Dit is een natuurlijke reactie van het zuurgehalte van de huid met het koper. Dit is een goed teken. Het verkleurd gedeelte op je arm laat gemakkelijk schoon wassen met zeep en water.

Verkrijgbaar bij Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis

De Energetix sieraden kan je kopen bij Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis. Kom gerust eens een kijkje nemen in de catalogus. Zo heb je een beter zicht over het aanbod van de Energetix sieraden. De sieraden zijn aantrekkelijk voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Voor meer informatie, kan je altijd even langskomen of me telefonisch of per email contacteren.

Maak de juiste beslissing en laat je verwennen bij Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis

Deprecated: get_settings is verouderd sinds versie 2.1.0. Gebruik in plaats daarvan get_option(). in /customers/3/8/4/schoonheidsinstituutgilis.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4777