Warning: Creating default object from empty value in /customers/3/8/4/schoonheidsinstituutgilis.be/httpd.www/wp-content/themes/dejavu/framework.php on line 513 Massages

Massages

Last van spierpijn of wil je eens lekker ontspannen? Dan is een massage bij ons zeker een aanrader!


 
 
Spierpijn? Vermoeid? Gespannen wegens de druk op het werk? Wij kunnen je een gedeeltelijke of volledige massage aanbieden. Dit zal zorgen voor ontspanning en pijnverzachting. Je spieren zullen minder gespannen zijn en je zal je dadelijk beter voelen.
   
 

 

 
 

   

Schoonheidsinstituut Gilis geeft geen erotische massages!

Handmassage

Prijs: 10 euro

Voetmassage

Prijs: 10 euro

Rug -, schouder – en nekmassage

Prijs: 25 euro

Ontspannende lichaamsmassage

Prijs: 50 euro

 

Hot stone massage

Prijs: 55 euro
Bij deze massage maken we gebruik van warme stenen die het lichaam volledig doet ontspannen. De warmte geeft een diepe relaxatie,terwijl de stenen een lichte druk geven dat een stretching effect heeft op de spieren.

 

Hot chocolate massage

Prijs: 55 euro
Het unieke van deze Hot Chocolate massage is gebaseerd op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade. Chocolade heeft een antidepressieve werking, maakt je goed gezind, geeft een psychische stimulans & een bijzonder wellnessgevoel.

 

Kruidenstempelmassage

Prijs: 55 euro
Deze massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. Daarnaast regenereren en verzorgen de kruiden de huid op een intensieve wijze. De helende effecten van de warme kruiden dringen diep in de huid.

 

Bamboomassage

Prijs: 60 euro
Dit is een massage met behulp van bamboo stokken. Een unieke beleving.

 

Maak de juiste beslissing en laat je verwennen bij Schoonheidsinstituut & Hairstyling Gilis

Deprecated: get_settings is verouderd sinds versie 2.1.0. Gebruik in plaats daarvan get_option(). in /customers/3/8/4/schoonheidsinstituutgilis.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4777